Evenemang

Spara favorit 10 nov november 2017

Mittuniversitetet arrangerar både stora och små evenemang. Vi deltar också vid ett flertal nationella arrangemang.

Avslutningshögtid
Avslutningshögtiden genomförs i Sundsvall och Östersund. Avslutningshögtiden är tänkt som ett trevligt avslut för dig som slutför dina studier vid Mittuniversitetet.

 

Jämtland Härjedalen House
Region Jämtland Härjedalen genomför en marknadsföringaaktivitet i Stockholm för att visa möjligheterna i regionen. Mittuniversitetet är en del i Jämtland Härjedalen House.

Några av de evenemang vi arrangerar:

Akademisk högtid 2015

Akademisk högtid

Mittuniversitetets akademiska högtid infaller andra helgen i oktober och alternerar mellan universitetets campusorter. På den akademiska högtiden installerar universitetet professorer och promoverar hedersdoktorer och doktorer.

Business Innovation Day svenska

Business Innovation Day

Business Innovation Day är ett unik tillfälle för företag att få hjälp av forskare med sina utmaningar. Skicka in din företagsutmaning till oss och vi matchar våra bästa forskare med din utmaning. Därefter diskuteras möjliga lösningar i en workshop.

Mattias Bodin

Business Innovation Seminars

Välkommen på Mittuniversitetets öppna seminarieserie Business Innovation Seminars som arrangeras första torsdagen varje månad.

Forskarfredag 2018 Birsta City

ForskarFredag! Välkomna 23-28 september

Vad gör egentligen en forskare och vad forskas det om på Mittuniversitetet? Det kan du få reda på under vår Vetenskapsvecka som arrangeras i samband med det nationella evenemanget ForskarFredag. Mellan den 23-28 september står forskaren i centrum och du ges möjlighet att ta del av spännande och aktuell forskning!

Almedalen 2018

Mittuniversitetet i Almedalen 2019

Mittuniversitetet finns på plats i Almedalen 2019 för att lyfta fram några av våra ledande forskningsområden. Universitetet arrangerar både egna programpunkter och deltar i andras seminarier under Almedalsveckan.

SMveckan3

Mittuniversitetet på SM-veckan

28 januari - 3 februari pågår SM-veckan i Sundsvall. Mittuniversitetet finns på plats med monter på Gärdehov under veckans senare del.

Business Innovation Day 2017

Science & Innovation Day

Årets stora forsknings- och innovationskonferens arrangeras i Sundsvall den 17 oktober 2017. En unik mötesplats för näringsliv och forskare där inspirerande föreläsningar blandas med möten där idéer och utmaningar diskuteras.

Sundsvall Timrå Airport

Framtidsspana med Mittuniversitetets forskare på Science Meeting

Välkommen på Science Meeting den 21 november 2018 i konsthallen på Sundsvall Timrå Airport. Vi upprepar succén från i våras och vill gärna bjuda in dig och ditt företag till framtidsspaning med våra forskare från Mittuniversitetet.

Sundsvall

Seminarium för tillväxt och utveckling

Den 27 september träffas vi för att samtala kring hur vi kan arbeta tillsammans för att skapa nya möjligheter för etableringar i regionen.

Lärarutbildning - Ämneslärare med inriktning mot arbete i gymnasieskolan

Skolledardagen

Den 2 juli samarrangerar rektorsprogrammen vid Mittuniversitetet, Uppsala universitet, Göteborgs universitet, Karlstads universitet, Umeå universitet  och Stockholms universitet Skolledardagen på Almedalsveckan.

Vetenskapsdagen

Träffa oss våren 2020

Under våren 2020 kan du träffa Mittuniversitetet på olika aktiviteter runt om i våra regioner och på våra campus.